PLANET ISLAM : AGENDA KRISTIANISASI KE ATAS UMAT ISLAM

Video Rate:
0 / 5 ( 0votes )
46 views

Program : Wacana Agenda Kristian Sedunia

Anjuran : Pembela

Tarikh : 17 Ogos 2013

Tempat : Dewan Muktamar Pusat Islam, Kuala Lumpur

Berikut adalah satu artikel yang tular di media sosial mengenai strategi halus pihak Kuffar untuk merosakkan umat Islam melalui makanan seharian kita. Benar atau dusta artikel ini masih belum dipastikan lagi…

(SIAPA PERNAH MINUM ARAK JENIS NI …..???)

Sedikit perkongsian … Pernah seorang anggota Polis dari Cawangan Khas PDRM beragama Islam bersembang dengan kami yang mana dia pernah ditugaskan menjadi spy menyamar seolah~olah dia Melayu Kristian, masuk ke Vatican.

Menjadi satu kegembiraan Paderi Kristian jika ada Melayu masuk Kristian dari bangsa lain masuk Kristian. Jadi di sebabkan itu dia diambil sebagai anak angkat seorang ketua Paderi di Vatican. Hampir 6 bulan di Vatican.

Masuk ke geraja setiap hari bersama Father tersebut untuk belajar dan kaji agama Kristian. Dia kata setiap kali dia masuk ke Gereja hati dia menangis dan merayu pada Allah S.W.T. agar jangan cabut nyawa dia dalam Gereja dan di Vatican. Nanti orang akan kebumikan dia dengan cara Kristian.

Jadi sewaktu bersama mereka, banyak rahsia-rahsia yang terbongkar. Antaranya pendita-pendita Kristian mengkaji bahawa yang boleh merosakkan roh orang Islam ialah dari makanan.

Mengikut hadis Rasulullah S.A.W., hati ditempa oleh makanan. Maka mereka kaji makanan apa yang boleh merosakkan hati orang Islam. Jadi pendeta mereka dapatkan dari hadis itulah arak. Mereka memangil para saintis mereka untuk buatkan arak jadi minuman yang membolehkan orang Islam minum dan dijadikan minuman harian.

Maka mereka telah berjaya dan jadilah dari arak itu air *COCA COLA* dan *PEPSI COLA*.

Baru-baru ini viral dalam whatsApp orang luar, seorang Paderi Kristian yang sudah masuk Islam ~ berceramah dan memberitahu hentikan minum Pepsi kerana sebenarnya arak. Kalau siapa tak tahu tidak berdosa. Setelah tahu berdosa jika meminumnya. Apa yang aku cakapkan ini maka janganlah minum lagi kerana sesungguhnya kamu sedang minum arak. Sungguh licik strategi musuh-musuh Allah.

Ya ALLAH ampunkan kami…

@@@

Adakah ia benar? Hanya Allah SWT yang tahu!

 

 

 

Category: Planet Islam
Booking.com